mai multe informatii despre firma noastra
va oferim o gama variata de servicii
clientii nostri...stapanii nostri
contactati-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil
 
 
DATE DE CONTACT:
S.C. NEO CUBE S.R.L. / RO 22422600
+4-0723.501.871
office@neocube.ro
 
 
serviciiiata oferta noastra de servicii
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una dintre etapele cele mai importante in crearea unei aplicatii web consta in alegerea numelui website-ului, tehnologiilor folosite si analiza competitiei pentru a fi siguri ca va adresati grupului tinta de clienti. NeoCube va ofera consultanta si in alegerea unei identitati vizuale de calitate, care sa va reprezinte. Un design bun va ofera credibilitate in fata clientilor.

 
 
 

Conceperea paginii web – in functie de ideile, bugetul dumneavoastra si publicul target. Proiectam, desenam si progamam pagini cu sau fara frame-uri, inserare de scripturi Java, pagini speciale tip forum, carte de oaspeti, rutina de cautare in site.

Webdesign individual – pagini cu aspect deosebit realizate cu ajutorul DHTML, CSS, grafice, tabele, butoane, Flash, etc.

Modificarea paginii web deja existente – aveti deja un site dar nu sunteti multumiti de el sau nu aveti timp sa-l modificati? Noi va putem modifica si prelucra website-ul dupa dorintele dumneavoastra.

Actualizarea paginii web
– Noi ne putem ocupa de prelucrarea datelor si modificarea lor in functie de cerinte.

 
 
 

Un CMS este o aplicatie complexa care suporta crearea si managementul continutului unui site web (text, poze, fisiere audio, video, etc). Viteza si complexitatea cu care site-urile web evolueaza au dus la necesitatea existentei unui sistem automat si eficient de management al continutului. .
Prin alegerea unui CMS potrivit beneficiati de urmatoarele avantaje:

-
posibilitatea integrarii de noi servicii si produse in site-ul existent;
-
informatia oferita in site este mereu “proaspata”;
-
micsorarea timpului de modificare a continutului site-ului si propagarea modificarilor la nivelul intregului site;
-
scalabilitatea crescuta a site-ului.
 
 
 

Va oferim solutii de e-commerce (e-shop) atat individuale (solutii unicat - create pentru fiecare client in parte) cat si folosind solutii open source la care se adauga integrarea layout-ului, instalarea si configurarea shop-ului, adaugarea de module noi (daca este cazul) si integrarea de solutii de plata online de tipul: factura, card de credit, etc.
Pentru solutiile individuale de e-commerce va oferim crearea interfetei catre utilizator (layout personalizat) si interfata de administrare in care integram module de management produse, stocuri, comenzi, useri; La toate aceste se adauga integrarea metodelor de plata online, liste de mailuri catre utilizatori, buletine de stiri precum si alte module dorite de client.

 
 
 

O imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte. O animatie cu imagini ajunge mult mai rapid la publicul tinta si este mai usor de tinut minte.
Neo Cube SRL va oferea creare de prezentari multimedia in care combinam prezentari sau animatii in flash cu diferite imagini, grafice si fisiere de sunet.

 
 
 

CREAM ACEA PRIMA IMPRESIE DE NEUITAT.

Corporate identity este raspunsul la intrebari precum...Cine suntem? Ce dorim? Ce realizam si pentru cine? Ce ne deosebeste pe noi de concurenta?
Scopul este de a creea acea diferenta castigatoare in relatie cu competitia printr-o imagine pozitiva.
Aceasta consta in realizarea unui logo al companiei, definirea culorilor companiei si alegerea unui motto cu impact.

 
 
 

Servicii de optimizare si marketing:

-
Optimizarea site-ului web pentru a se potrivi cu cerintele motoarelor de cautare si portalurilor – modificarea codului HTML
-
Inscrierea in principalele motoare de cautare romanesti si straine
-
Inscrierea in principalele portaluri si directoare romanesti si straine
-
Realizarea de linkuri reciproce cu alte site-uri din acelasi domeniu de activitate
-
Monitorizarea numarului de vizitatori si realizarea de rapoarte de evolutie

Reclame prin bannere pozitionate pe diferite site-uri

Realizarea de mailuri publicitare si newsletter pentru vizitatorii site-ului si pentru clientii dvs.

ATENTIE!
Firma noastra nu foloseste pentru promovarea site-urilor clientilor spam-ul – inscrierile in motoarele de cautare, directoare si portaluri de linkuri se fac manual

 
Mentinerea site-ului dvs. in top
-
Verificarea periodica a starii site-ului (online/offline, linkuri broken)
-
Verificarea pozitiei site-ului in cadrul motoarelor si portalurilor
-
Elaborarea de rapoarte periodice
-
Reinscrierea siteului in motoare de cautare si portaluri, precum si , daca este cazul, schimbarea cuvintelor cheie.
 
 
 

O imagine pozitiva combinata cu credibilitate si incredere reprezinta baza succesului afacerii dumneavoastra. Echipa noastra va ofera conceptul si design-ul conform cerintelor dumneavoastra.
O identitate vizuala noua isi are originea in dialogul dintre designer si client. Cu cat ajungem sa va cunoastem mai mult, cu atat vom putea vizualiza mai exact personalitatea afacerii dumneavoastra si mesajul bradului.
Ne ocupam de o multitudine de aspecte legate de afacerea dumneavoastra pe Internet - de la alegerea numelui, gazduirea, designul site-ului si pana la optimizarea pentru motoarele de cautare. Neo Cube se va asigura ca afacerea dumneavoastra nu numai ca este existenta pe Internet dar si ca este gasita.

 
  despre noi servicii portofoliu sitemap contact